Продавець Інтернет - Магазин Tomdom розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
4100 відгуків

Шановний клієнте, наразі компанія не може швидко відповісти на Ваше повідомлення, оскільки Ви звернулися в неробочий час. Напишіть, будь ласка, номер телефону, щоб менеджери швидше зв’язалися з Вами. Дякуємо за очікування. Бажаємо приємного дня!

Інтернет-магазин Tomdom
+380 (50) 578-82-75Світлана
+380 (67) 820-76-86Наталія
+380 (63) 207-93-34Людмила
Додати відгук

НАЧИНКИ ДЛЯ ВАФЕЛЬНИХ ТРУБОЧОК

НАЧИНКИ ДЛЯ ВАФЕЛЬНИХ ТРУБОЧОК

Підбір рецептів начинок для вафель. 

 

 

Заварний крем

Для приготування Вам знадобиться:

  1. Яйце ― 1 жовток;
  2. Цукор ― 150 г;
  3. Сливова олія ― 150 г;
  4. Ванільний цукор ― 11 г(1 пакетик);
  5. Молоко ― 150 мл.

За 1 годину до приготування крему з холодильнику дістати яйце, молоко і вершкове масло. Жовток відділяється від білка. У невеличкій ємкості ретельно змішати молоко з жовтком (цукор ще не додавайте, інакше жовток може відвернутися від цукру). В однорідну молочну суміш висипати цукор та ванільний цукор, перемішати і поставити варитися на повільний вогонь. 

Довести масу до кипіння, не зупиняючись при цьому мішати. Варити до загустіння близько 4-5 хвилин. Маса вийде тягуча, схожа на згущене молоко. Готовий сироп перелити в миску, накрити харчовою плівкою і охолодити до кімнатної температури. В іншій мисці міксером збити вершкове масло аж до пишної білої еластичної маси. Продовжуючи збивати, ми поступово додаємо по 1 столовій ложці молочного сиропу. Збивати до отримання пишної однорідної маси. Готовий крем перекласти в кондитерський мішок і начинити їм вафельні трубочки.

 

Білковий крем

Для приготування Вам знадобиться:

  1. Яйця  2 білка (Вони не повинні бути холодними)
  2. Цукор  120 г

Відокремте білки від жовтків. Білки вилийте в глибокий посуд, туди ж насипайте цукор, потім збийте міксером приблизно хвилину. Після посуду з майбутнім кремом поставте на водяну баню, прослідкуйте, щоб кипляча вода не торкалася дна посуду, де знаходиться крем. І потім збивайте білки прямо на водяній бані близько 5-6 хвилин, до повного розчину цукру. Зніміть посуд з вогню і збийте ще хвилину. Білкова начинка готова!

 

Крем на згущеному молоці зі вершковим масло

Для приготування Вам знадобиться:

  1. Сливова олія  150 г;
  2. Згущене молоко   380 г (1 банку).

Масло кімнатної температури збити миксером до отримання пишної еластичної маси білого кольору. Потім, не припиняючи збивати, додати маленькими порціями варене сгущене молоко. Збивати протягом 7-10 хвилин до отримання густої однорідної маси. Готовий крем викласти в конвертик і начинити їм вафельні трубочки з обох кінців.

 

Крем ганаш

Для приготування Вам знадобиться:

  1. Шоколад ― 250 г;
  2. Вершки пожирніші (30 - 35%) 175 мл.

Вершки налийте в сотейник, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки вони почнуть кипіти, відразу додайте в сотейник шматочки шоколаду. Продовжуйте тримати на повільному вогні, постійно помішуючи шоколад. Коли все придбає однорідну масу, вимкніть вогонь, і поставте ганаш спочатку охолоджувати на столі, а потім відправте його на одну годину в холодильник.

Через час достаньте ганаш з холодильника і збийте його міксером, пару хвилин, поки шоколадна маса трохи не посвітлішає. Шоколадний наповненням для трубочок готовий! Відправте його в кондитерський шприц і наповніть кремом вафлі.

Смачного!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner