НАЧИНКИ ДЛЯ ВАФЕЛЬНИХ ТРУБОЧОК
Підбір рецептів начинок для вафель.
Заварний крем
Для приготування Вам знадобиться:
- Яйце ― 1 жовток;
- Цукор ― 150 г;
- Сливова олія ― 150 г;
- Ванільний цукор ― 11 г(1 пакетик);
- Молоко ― 150 мл.
За 1 годину до приготування крему з холодильнику дістати яйце, молоко і вершкове масло. Жовток відділяється від білка. У невеличкій ємкості ретельно змішати молоко з жовтком (цукор ще не додавайте, інакше жовток може відвернутися від цукру). В однорідну молочну суміш висипати цукор та ванільний цукор, перемішати і поставити варитися на повільний вогонь.
Довести масу до кипіння, не зупиняючись при цьому мішати. Варити до загустіння близько 4-5 хвилин. Маса вийде тягуча, схожа на згущене молоко. Готовий сироп перелити в миску, накрити харчовою плівкою і охолодити до кімнатної температури. В іншій мисці міксером збити вершкове масло аж до пишної білої еластичної маси. Продовжуючи збивати, ми поступово додаємо по 1 столовій ложці молочного сиропу. Збивати до отримання пишної однорідної маси. Готовий крем перекласти в кондитерський мішок і начинити їм вафельні трубочки.
Білковий крем
Для приготування Вам знадобиться:
- Яйця ― 2 білка (Вони не повинні бути холодними)
- Цукор ― 120 г
Відокремте білки від жовтків. Білки вилийте в глибокий посуд, туди ж насипайте цукор, потім збийте міксером приблизно хвилину. Після посуду з майбутнім кремом поставте на водяну баню, прослідкуйте, щоб кипляча вода не торкалася дна посуду, де знаходиться крем. І потім збивайте білки прямо на водяній бані близько 5-6 хвилин, до повного розчину цукру. Зніміть посуд з вогню і збийте ще хвилину. Білкова начинка готова!
Крем на згущеному молоці зі вершковим масло
Для приготування Вам знадобиться:
- Сливова олія ― 150 г;
- Згущене молоко ― 380 г (1 банку).
Масло кімнатної температури збити миксером до отримання пишної еластичної маси білого кольору. Потім, не припиняючи збивати, додати маленькими порціями варене сгущене молоко. Збивати протягом 7-10 хвилин до отримання густої однорідної маси. Готовий крем викласти в конвертик і начинити їм вафельні трубочки з обох кінців.
Крем ганаш
Для приготування Вам знадобиться:
- Шоколад ― 250 г;
- Вершки пожирніші (30 - 35%) ― 175 мл.
Вершки налийте в сотейник, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки вони почнуть кипіти, відразу додайте в сотейник шматочки шоколаду. Продовжуйте тримати на повільному вогні, постійно помішуючи шоколад. Коли все придбає однорідну масу, вимкніть вогонь, і поставте ганаш спочатку охолоджувати на столі, а потім відправте його на одну годину в холодильник.
Через час достаньте ганаш з холодильника і збийте його міксером, пару хвилин, поки шоколадна маса трохи не посвітлішає. Шоколадний наповненням для трубочок готовий! Відправте його в кондитерський шприц і наповніть кремом вафлі.
Смачного!
- 5 цікавих рецептів, для яких потрібний блендерПридбав блендер, але не знаєш які смаколики або напої можеш приготувати? Саме тому ми підготували для тебе, любий клієнте, декілька рецептів які стануть улюбленими.5 цікавих рецептів, для яких потрібний блендер