Продавець Інтернет - Магазин Tomdom розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
4100 відгуків

Шановний клієнте, наразі компанія не може швидко відповісти на Ваше повідомлення, оскільки Ви звернулися в неробочий час. Напишіть, будь ласка, номер телефону, щоб менеджери швидше зв’язалися з Вами. Дякуємо за очікування. Бажаємо приємного дня!

Інтернет-магазин Tomdom
+380 (50) 578-82-75Світлана
+380 (67) 820-76-86Наталія
+380 (63) 207-93-34Людмила
Додати відгук

ТІСТО НА ВАФЛІ

ТІСТО НА ВАФЛІ

Тісто для вафель

ТІсто для вафель готується швидко. Свіжі вафлі ніколи не слід накладати одну на одну. Від цього вони розм'якшуються. Вони охолоджуються найкраще, якщо їх покласти поруч один з одним на решітку для випічки.

Вафлі можна посипати цукровою пудрою або незадовго до того, як подав на стіл, покласти на них збиті вершки.


Вафлі хрусткі

 

  1. 250 г маргарину
  2. 350 г цукру
  3. 5 ― 6 яєць
  4. 1 пакетик ванільного цукру
  5. сіль
  6. 500 г картопляного крохмалю (інші види крохмалю не вживати!)

Приготування:

До маргарину, збитого до утворення стійкої піни, поступово підмішати інші продукти. Тісту дати постояти приблизно 15 хвилин, а потім випікати вафлі.


Вафлі на соді

  1. 1/4 л молока
  2. 2 яйця
  3. 40 г цукру
  4. сіль
  5. на вістрі ножа лимонна цедра
  6. 180 г борошна
  7. 1/4 чайної ложки соди

Приготування:

Як слід перемішати молоко, жовтки, цукор, цедру, додати борошно, змішане з содою і підмішати круто збиті білки.
 


Вафлі пісочні

  1. 4 яйця
  2. 150 г цукру
  3. 175 г муки
  4. сіль
  5. 4 столові ложки коньяку
  6. 100 г маргарину

Приготування:

Збити яйця з цукром до утворення піни. Всипати борошно, додати сіль, коньяк і розтоплений охолоджений маргарин. Як слід замісити тісто і випікати вафлі.

 

Вафлі святкові

  1. 150 г маргарину
  2. 125 г цукру
  3. сіль
  4. 1 пакет ванільного цукру
  5. 3 яйця
  6. 125 г пшеничного борошна
  7. 75 г крохмаль
  8. 1/4 чайної ложки соди
  9. 4 столові ложки сметани (за бажанням 3 шт тертого на терці гіркого мигдалю)

Приготування:

Маргарин, цукор, ванільний цукор збити до утворення піни. Додати жовтки, змішані з содою борошно, крохмаль і сметану. Додати збиті білки.

Смачного!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner