Продавець Інтернет - Магазин Tomdom розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
4113 відгуків
Інтернет-магазин Tomdom
+380 (50) 578-82-75Світлана
+380 (67) 820-76-86Наталія
+380 (63) 207-93-34Людмила
Додати відгук

ПИТИ ЧИ НЕ ПИТИ?

ПИТИ ЧИ НЕ ПИТИ?

Включаючи в свій раціон свіжі овочеві і фруктові соки, ви підвищуєте свою енергетику, життєві процеси в організмі посилюються, запускаються процеси саморегуляції.

Про користь соків
людям було відомо ще в глибоку давнину, люди вважали, що вживаючи соки людина отримує і їх життєву силу. Вживання свіжих фруктових і овочевих соків допоможе зберегти здоров'я і красу, підвищити рівень енергетики організму, придбати гнучкість суглобів. Включаючи в свій раціон свіжі овочеві і фруктові соки, ви підвищуєте свою енергетику, життєві процеси в організмі посилюються, запускаються процеси саморегуляції.

Корисні тільки свіжовичавлені соки. Щоб соки принесли максимальну користь для організму, вони повинні бути випиті відразу ж після приготування (не більше ніж через 10 хвилин), так як до них швидко починаються процеси бродіння і розмножуються хвороботворні мікроорганізми, це знижує корисні властивості соків, причому на смак це не відображається. Не рятує навіть зберігання в холодильнику.

Свіжовичавлені соки овочів і фруктів підвищують наш енергетичний рівень, покращують обмін речовин, запускають процеси регенерації і омолодження. У людей, які часто п'ють свіжі соки, суглоби більш гнучкі, а шкіра виглядає молодою, гладкою і свіжою. Відбувається виведення зайвої рідини з організму.

Свіжовичавлені соки — це «внутрішня ванна» для нашого з вами організму. Соки допомагають в очищенні крові та клітин в організмі, а так само вони допомагають в регенерації тканини. Більший ефект буде, якщо при цьому обмежити споживання їжі.

Пити сік треба за 30-40 хвилин до їжі, тоді він буде найбільш корисний, так як дуже швидко всосется в порожньому шлунку і відразу ж вступить в біохімічні процеси; після їди сік (особливо, фруктовий) краще не пити, так як, змішавшись з їжею, він буде викликати виділення великої кількості газів в кишечнику;

Овочеві соки (за винятком томатного) не варто пити у великій кількості, їх краще додавати у фруктові соки, наприклад, яблучний; морквяний і буряковий сік при цьому повинен складати не більше третини всього обсягу; до бурякового соку краще звикати поступово, починаючи з невеликих кількостей, розведених водою, так як деякі люди не переносять сирого бурякового соку;

Соки фруктів, що містять кісточки (вишні, сливи, абрикоса, персика), ні з якими іншими соками змішувати не рекомендується; соки фруктів і ягід, всередині яких є насіння, (яблук, винограду, смородини) добре змішуються з іншими соками, наприклад, яблучний сік, добре поєднується з такими овочевими соками, як морквяний, буряковий і капустяний.

Пити сік краще через трубочку, а після цього полоскати рот водою — в соках багато органічних кислот, які розм'якшують і руйнують тверді тканини зубів; саме тому після прийому соку стоматологи не рекомендують чистити зуби.

Але важливо пам'ятати, що все корисно в міру. І надмірне вживання соку може нашкодити. А деякі види соків можна вживати лише по 1 ч. л. в день. До таких соків належать сік петрушки і селери. Зазвичай їх змішують з будь-яким овочевим соком і п'ють вранці.

Крім того, сік можна використовувати як зовнішній засіб, наприклад для лікування жирного волосся. Для цього змішайте 4 ст. л соку лимона з 1 ст. горілки. Отриманий розчин втирайте в корені волосся два рази в день — вранці і ввечері.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner